Бізнес-імміграція до Словенії

Отримання ПНП для підприємця і його родини

Бізнес-імміграція до Словенії підходить для підприємців, які прагнуть розвивати бізнес у зоні ЄС. Бізнесмени оцінять можливість ведення бізнесу в Словенії без зайвої бюрократії, прозорість податкової системи, адекватне податкове навантаження, а географічне розташування країни компенсує обсяг внутрішнього ринку.

Company registration in Slovenia, Регистрация компании в Словении, Реєстрація компанії в Словенії

Сьогодні процедура бізнес-імміграції до Словенії є значно простішою, ніж в багатьох інших країнах Євросоюзу. Ми допомагаємо в отриманні ПНП і ПМП в Словенії на підставі:

  1. працевлаштування у власній компанії;
  2. возз’єднання з членами родини;
  3. здобуття освіти.

Увага!

Що потрібно зробити, аби оформити ПНП у Словенії на підставі бізнесу:

  1. Зареєструвати компанію в Словенії, внести Статутний капітал у обсязі € 7500 та виконати інвестиційні умови.
  2. Відповідно до змін в законі про іноземців, що набули чинності у вересні, іноземний громадянин, відкривши компанію в Словенії, має право подати заявку на отримання уніфікованого дозволу на роботу та проживання для директора виконавши наступні умови:

Реєстрація компанії
в Словенії

  • Реєстрація компанії і ВНЖ
    €3,500
  • ВНЖ по возз'єднанню сім'ї
    €500
  • Бухгалтерія від €60

  1. Інвестувати в діяльність компанії на мінімальну суму € 50000: автомобіль, обладнання, офісна техніка, нерухомість – все, що може знадобитися Вам для здійснення діяльності компанії. Відразу після здійснення інвестиції Ви маєте можливість подати документи на отримання робочого дозволу та ПНП

  1. Подати пакет документів на отримання уніфікованого дозволу на роботу та проживання в Словенії (робочий дозвіл, ПНП);
  1. Отримати ідентифікаційну картку резидента.

На підставі отриманої картки резидента Вам потрібно зареєструватися в Словенії за адресою тимчасового проживання та оформити медичну страховку. Страховий поліс набуде чинності з першого дня Вашого працевлаштування.

Посвідку на тимчасове проживання в Словенії необхідно продовжувати щороку протягом 5 років. За 5 років життя в Словенії, якщо Ви чемно платили податки й не порушували закон, Ви маєте право подати заяву на постійне місце проживання (ПМП). Володіючи статусом ПМП в Словенії, Ви маєте ті ж права, що й громадяни країни, крім можливості голосувати та купувати нерухомість на фізичну особу. Ще за 5 років (після закінчення 10 років), Ви маєте право подати клопотання на отримання громадянства Республіки Словенія.

Посвідка на проживання в Словенії дає право Вам і Вашій родині:

  1. Перебувати на території Словенії й ЄС, розвивати легальний бізнес;
  2. Вільно пересуватися країнами Шенгенської угоди;
  3. Після 5 років проживання в Словенії отримати статус ПМП, а за 10 років – словенське громадянство;
  4. Отримувати безкоштовні кваліфіковані медичні послуги відповідно до обов’язкового медичного страхування;
  5. Отримувати дошкільну, шкільну, професійну і вищу освіту в Словенії й країнах ЄС.

Аби повернутися до загального переліку статей розділу натисніть кнопку:

Іміграція

Отримати безкоштовну консультацію

Наші фахівці зв’яжуться з вами протягом 1 дня

Підписатися на розсилку