1.06.2017: 4. posvet Energetska učinkovitost v arhitekturi in gradbeništvu

Društvo gradbenih inženirjev in tehnikov Maribor v sodelovanju z Univerzo v Mariboru, Fakulteto za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo organizira 4. Posvet Energetska učinkovitost v arhitekturi in gradbeništvu: »Sodobni pristopi k celostnim prenovam stavb«.

Posvet bo potekal v četrtek, 1. junija 2017 ob 9.00 uri v dvorani  Boruta Pečenka, Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo in bo trajal predvidoma do 15.00 ure.

Posvet bo tematsko povezal teoretične osnove in pristope k celostnim prenovam stavb, kakor tudi predstavil že izvedene primere dobre prakse. Na posvetu bodo predstavljeni najsodobnejši materiali in izkušnje nekaterih slovenskih proizvajalcev.​

Posvet se bo zaključil z izvedbo okrogle mize, na kateri se bo obravnavala aktualna problematika in smernice razvoja prenov stavb.

Vljudno vas prosimo, da se za udeležbo na posvetu predhodno prijavite na: maja.lesnik6@um.si najkasneje do 26.5.2017. Kotizacije za udeležbo ni, udeleženci pa boste prejeli potrdilo o udeležbi.

Program: fgpa.um.si (pdf, 978 KB).

Vir: fgpa.um.si