10. okrogla miza o managementu z gostoma, mag. Simono Špilak in mag. Markom Kalinom

V okviru 10. okrogle mize o managementu na temo »Trendov vodenja, motiviranja in organiziranja v dobi inovativnosti« na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani so gostili mag. Simona Špilak, direktorico BOC Institute ter mag. Marka Kalina, vodjo poslovnega razvoja pri podjetju Geneplanet.

Mag. Mark Kalin je študentom predstavil Geneplanet. Mag. Simona Špilak, izvršna vodja z več kot 20 let mednarodnih izkušenj s področja marketinga in prodaje, na visokih strokovnih in vodstvenih pozicijah v mednarodnem okolju, je študentom pojasnila razvoj njene karierne poti od vodje v multinacionalki, do ustanoviteljice, direktorice lastnega podjetja. Mag. Simona Špilak je z žarom v očeh in vso pozitivno karizmo odprto delila izkušnje in študentom navdihujoče ter motivacijsko podala priporočila o razvoju vodstvenih in managerskih znanj in veščin.

Okroga miza je potekala v okviru predmeta Temelji managementa, katerega nosilca so prof. dr. Vlado Dimovski, prof. dr. Sandra Penger in doc. dr. Judita Peterlin.

Vir: efnet.si