12. Mednarodni izobraževalni sejem “Moja kariera moja izbira”, 19. in 20. april 2019, Niš, Srbija

Mednarodni izobraževalni sejem “Moja kariera moja izbira” bo potekal 19. in 20. aprila 2019 v Oficirskem domu v Nišu, Srbija. Na sejmu, ki se letos organizira 12. leto po vrsti, se bo predstavilo več kot 40 višjih šol, državnih in zasebnih fakultet iz Niša, Srbije in iz tujine, ki predstavljajo ponudbo najbolj sodobne oblike izobraževanja.

Photo: Designed by © 2TM d.o.o.

To leto se bo prvič sejma udeležila tudi “2TM”, z namenom da predstavi svoje delo, način študija v Sloveniji in prednosti pridobitve mednarodno priznane diplome z evropsko kakovostjo.

Z udeležbo tega sejma se bo “2TM” približala vsem zainteresiranim bodočim študentom in njihovim staršem iz južnega dela Srbije, ki bodo imeli priložnost osebno v komunikaciji s predstavniki 2TM, pridobiti koristne informacije o brezplačnem študiju v Sloveniji.

Sejma “Moja kariera moja izbira” v Nišu se bodo udeležili tudi neformalne agencije in šole, ki se ukvarjajo z izobraževanjem na področjih tujih jezikov, računalništva, socialnih veščin, trženja, odnosov z javnostmi, menedžmenta, računovodstva in drugih področij. Hkrati bodo potekale brezplačne ustvarjalne delavnice, usposabljanja, okrogle mize na številne teme in promocije knjig.

Organizatorji sejma v Nišu napovedujejo, da bodo letošnji razstavljavci bodočim študentom ponudili kakovostne programe za visoko šolstvo v Srbiji in v tujini.

“2TM” vabi vse zainteresirane srednješolce v zadnjih letih, njihove starše in diplomante na fakultetah, da pridejo na našo stojnico v Nišu, kjer bodo dobili koristne informacije o študiju v Sloveniji.