2TM bo na kariernem forumu organiziral predstavitev »Študirajte v Sloveniji«

Že jutri, 14. oktobra, bo 2TM sodeloval na največjem ruskem kariernem forumu – v “Moskovskem dnevu poklicne orientacije in kariere”. Našo stojnico lahko najdete na oddelku “Izobraževanje v tujini”.

V okviru predstavitve “Študirati v Sloveniji” se bomo pogovarjali o prednostih slovenskega izobraževanja, kako izbrati določen študij. Povedali vam bomo, kakšne ugodnosti imajo študenti v Sloveniji, kako in kdaj si poiskati delo in še veliko več.

Naše predstavitev se prične ob 11.30, v dvorani 4, v drugem nadstropju).

Prav tako pa lahko osebno stopite v stik s predstavniki našega 2TM, in jim zastavite kakršnakoli vprašanja o vsem, kar vas zanima v zvezi z izobraževanjem v Sloveniji, obenem pa izveste, kako se lotiti izgradnje lastne kariere v Evropski uniji.

Na prireditvi pričakujemo 20.000 študentov, dijakov in diplomantov, ki bi si radi izbrali prihodnji poklic. Na forumu se bodo predstavile univerze, višje strokovne šole in izobraževalna podjetja, na voljo bodo tudi razne druge predstavitve, testiranje poklicne orientacije, sejem prostih delovnih mest in pripravništva, praktične delavnice, strokovni tečaji in še veliko več.

Kdaj: 14. oktobra 2017
Kje: v Moskvi, st. m. “VDNH”(All-Russia exhibition centre), pr. Mira, 119, VDNH, paviljon 57.

Nasvidenje na forumu!