2TM доаѓа во Крагуевац

Тимот на 2ТМ од 12 до 13.03.2020 ќе гостува на Саемот за образование и вработување во Крагуевац, Србија, каде меѓу другото ќе се претстават и бројни факултети, високи и виши школи, како и различни работодавачи. Идните студенти ќе можат да ги добијат сите информации кои би им го олесниле изборот на идна професија односно студии.

Ве каниме да го посетите штандот на 2ТМ, каде лично ќе ги добиете одговорите на сите ваши прашања во врска со студиите во Словенија!