2ТМ na Moskovskem dnevu poklicnega usmerjanja in kariere

Osveščeni dijaki bodo aktivno preživeli naslednji konec tedna. Znano je že, da si je treba pravočasno začeti izbirati izobraževalno ustanovo in 17. februarja se bodo zainteresirani zbrali na največjem kariernem forumu v Moskvi.

Kaj vas čaka? Polno zaseden in dobro izkoriščen dan!

Na Moskovskem dnevu poklicnega usmerjanja in kariere se bo zbralo 20 tisoč študentov, dijakov višjih letnikov in maturantov. Predstavitev univerz, strokovnih šol in izobraževalnih podjetij, predstavitve podjetij delodajalcev, poklicna orientacija, sejem prostih delovnih mest in pripravništva, praktične delavnice. strokovne delavnice in še veliko več.

Poiščite stojnico 2TM na prostoru namenjenem “Šolanje v tujini” in se obvezno udeležite naše predstavitve “Študiraj v Sloveniji” (čas: 11.30-12.00; lokacija: hala 5, 2. nadstropje).

V začetku februarja se je v Sloveniji začel prvi vpisni rok na 1. in 2. stopenjske študijske programe v študijskem letu 2018/19.

Zakaj se je pomembno vpisati v prvem roku? Kaj obljubljamo, ko rečemo, da si z nami zagotovite uspešen vpis na izbrani program? Ali se je lahko naučiti slovenščino in tako kot študenti v Sloveniji hkrati študirati in delati?

O tem in še marsičem drugem se pozanimajte pri predstavnikih 2TM.

Naslov: Rusija, Moskva, st. m. »VDNH«, pr. Mira 119, VDNH, paviljon 57.

© 2TM d.o.o.