7 совети за студентите како да го достигнат успехот

Стравот од пораз толку те плаши тебе што ти дури не ни пробуваш да направиш нешто? Ние ќе ти дадеме 7 совети кои ќе ти помогнат да си поставиш пред себе правилни цели и да станеш најдобра и најуспешна „верзија“ од себе!