Студирање, работа и… слободно време: како студентот којшто работи во текот на студирањето да си постави приоритети

Вие сте трудољубиви и одговорни, учите напорно, но со многу размислување по неколку чашки кафе, одеднаш сфаќате дека така повеќе не може: морате да најдете дополнителен извор на приходи. Што да правите и како правилно да ги искомбинирате студирањето, работата и слободното време?..