Фирмата 2TM на професионален и одговорен начин посредува помеѓу идните студенти и високообразовните институции во Република Словенија. Нашите услуги вклучуваат: упис на факултет или на виша школа, префрлување од една образовна институција на друга, организирање курс по странски јазици, како и други услуги поврзани со студирањето во Словенија.

Наместо вас се занимаваме со непријатните и за жал, неизбежните бирократски процедури, така што ви заштедуваме време, пари и што е најважно нерви. Цело време и за сè комуницираме со факултетот или со вишата школа, а ваша единствена обврска во текот на уписниот процес е да дојдете во Словенија и да почнете да студирате.

Ние сме професионалци и затоа размислувањето за комплицираните уписни процедури препуштете ни го нам – вие мислете за почетокот на вашите студии!

2TM исто така се занимава со советување: доколку не сте сигурни на кој факултет сакате да се запишете, односно не сте сигурни на кој факултет или виша школа сакате да го продолжите своето образование, прашајте нè.

Искуства на клиенти

Наши партнери

Пријавете се на курс:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х