За нас

За нас

2TM е специјализирана агенција за образование и бизнис имиграција во Словенија и Словачка.

2TM е специјализирана агенција за образование и бизнис имиграција во Словенија и Словачка.

check

6 години
на пазарот

settings

22
специјалисти

star

550+ успешно
запишани студенти

Образование

2ТМ е специјализирана за советување во областа на образованието и е организирана така што на едно место ги нуди сите услуги. Активно ги застапуваме и промовираме високообразовните институции во Словенија и Словачка во целиот свет и нудиме насоки и помош на квалификувани лица за тоа како најдобро да добијат пристап до образовните можности во овие земји. Ние работиме со идни студенти со цел успешно да ги запишеме на високообразовните институции во Словенија и Словачка. Заедно со кандидатите го идентификуваме најдобриот универзитет за студиската програма која тие сакаат да ја студираат и за нив ја поедноставуваме бирократијата и неизвесноста во целиот процес. Предводени од нашите знаење и искуство, ги проценуваме најголемите шанси за прием на факултетите, ја подготвуваме пријавата и го вршиме уписот навремено во ваше име, ја водиме комуникацијата со универзитетите и во ваше име ја уредуваме дозволата за престој врз основа на студии во Европа.

Јазични куресви

Во 2ТМ нудиме широк опсег на курсеви по словенечки и англиски јазик за меѓународни студенти кои сакаат да постигнат ниво на владеење на јазикот за универзитетски потреби, за деловни луѓе кои сакаат да ги подобрат своите комуникациски вештини и за оние кои сакаат да научат јазик за нивно задоволство, ние можеме да помогнеме на секој чекор на патот. Нашата понуда вклучува неколку различни нивоа на курсеви кои се наменети за луѓе со различно ниво на владеење на јазикот. Курсевите се подготвени да ги задоволат потребите на говорниците на втор јазик и се акредитирани од Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија.

Бизнис имиграција

Словенија е отворена за успешни деловни луѓе кои се во потрага по нови можности и предизвици. Програмата за бизнис имиграција на 2ТМ нуди извонредни услуги за странските деловни луѓе и пртприемачи кои сакаат да започнат бизнис и да се преселат во Европската унија. Во 2ТМ странските бизнисмени ќе најдат одговори на најважните прашања. Покрај тоа, тие добиваат целосна поддршка при регистрирањето на фирма во Словенија на брз и ефективен начин. Нудиме совети од областа на оданочувањето и законите, неопохдни услуги за сметководство и помагаме при добивањето на дозволата за престој. Нашиот специјалист ги проценува сите услови кои треба да ги исполните за вашето преселување и започнувањето на бизнис во Словенија, како и да се осигура дека вие ќе имате јасна представа за тоа што се е потребно за вашата успешна транзиција во земјата.

Ние сме сертифицирани партнери на образовните установи во Европа

Одзиви од клиентите:

Правни информации

Целосно име: 2TM, svetovanjezaizobraževanje, d.o.o.

Правна и основна адреса: Dunajskacesta 106, 1000 Ljubljana, Slovenia

Главен и (основен) вид на дејност: Консултации за образование

Година на основање: 2015

Даночен број: SI 86534084

Регистарски број: 6790798000

Сметка (IBAN): SI56 3000 0002 7639 895 во банката SBERBANK BANKA D.D.

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х