Актуелни огласи за вработување на студенти

Работа во производство (м/ж)

Опис на работното место: работа на машина.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бара.

Плата: 4,41 евра на час нето, 5,22 евра на час бруто плус оброк, ноќна смена и недела – 7,83 евра на час бруто. Работење во 4 смени. Долгорочно вработување.

Место на работа: Количево.

Број на слободни работни места: 4.

Промоција (м/ж)

Опис на работното место: одржување на наградни игри.

Потребни вештини:

 1. работно искуство,
 2. комуникативност.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бара.

Плата: 10,00 евра на час нето, 11,83 евра на час бруто плус бонус. Распоред на работа по договор. Долгорочна работа.

Место на работа: Љубљана.

Број на слободни работни места: 5.

Достава на храна (м/ж)

Опис на работното место: достава на храна по Марибор со служебн автомобил.

Потребни вештини:

 1. возачка дозвола и В категорија,
 2. возачко искуство не помалку од една година,
 3. задолжително познавање на словенечкиот јазик и задолжително познавање на градот Марибор,
 4. сигурност,
 5. одговорност,
 6. сериозност.

Сопствено превозно средство не се бара.

Плата: 4,50 евра на час нето, 5,33 евра на час бруто. Работа во смени. Работа по договор.

Место на работа: Марибор.

Број на слободни работни места: 4.

Помош во продажба (м/ж)

Опис на работното место: одржување на редот, укажување на помош на купувачите, работа на каса.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 4,82 евра на час нето, 5,70 евра на час бруто. Работење во смени. Долгорочна работа.

Место на работа: Нова Горица, регион Горишки.

Број на слободни работни места: 1.

Предавач по физика (м/ж)

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 7,61 евра на час нето, 9,01 евра на час бруто. Флексибилен распоред на работа. Долгорочно вработување.

Место на работа: Крањ, регион Горењска.

Број на слободни работни места: 1.

Монтажер (м/ж)

Опис на работното место: работа на градилиште, физички и лесни технички работи,  склопување на челични елементи и/или завртки на градилиштето, завртување завртки, чистење на инструментите и материјалите.

Искуството во оваа работа, техничката подготвеност и трудољубивоста се ценат.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бара.

Плата: 5,00 евра на час нето, 5,92 евра на час бруто. Распоред и вработување по договор.

Место на работа: Мирна, регион Долењска.

Број на слободни работни места: 3.

Услужна дејност (м/ж)

Опис на работното место: работа во пријатен бар.

Потребни вештини:

 1. полнолетност,
 2. комуникативност,
 3. трудољубивост,
 4. пожелно но  незадолжително работно искуство.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бара.

Плата: 4,50 евра на час нето, 5,33 евра на час бруто. Распоред по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Рогашка Слатина, регион Савињски.

Број на слободни работни места: 3.

Продажба на модерна облека (м/ж)

Потребни вештини:

 1. трудољубивост,
 2. сигурност,
 3. љубезност.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бара.

Плата: 4,36 евра на час нето, 5,16 евра на час бруто. Работење во смени. Долгорочно вработување.

Место на работа: Копер, регион Обално Крашка.

Број на слободни работни места: 1.

Главен линк: studentski-servis.com