Актуeлни отворени работни места за студенти

Услужна дејност (м/ж)

Опис на отвореното работно место: работење на работната позиција келнер во ноќен клуб.

Потребни вештини:

  1. полнолетност.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 10,00 евра на час нето, 11,83 евра на час бруто. Распоред на работа по договор; од 22:00, два или три пати во неделата, во работни денови и за викенди. Долгорочно вработување.

Место на работа: Љубљана.

Број на отворни работни места: едно.

Тренер (м/ж)

Опис на отвореното работно место : тренер детска група за спортска подготовка.

Потребни вештини:

  1. студент (-ка) од насоката „Предучилишно воспитување“, „Одделенска настава“, „Работа како тренер“,
  2. пожелно работно искуство во овие области или во работа со деца.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 8,45 евра на час нето, 10,00 евра на час бруто. Распоред на работа: втора смена. Долгорочно вработување.

Место на работа: Марибор, регион Подравје.

Број на отворни работни места: две.

Маркетинг (м/ж)

Потребни вештини:

  1. полнолетност; добро познавање на италијанскиот јазик.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 6,76 евра на час нето, 8,00 евра на час бруто. Платен превоз. Распоред на работа: во смени. Долгорочно вработување.

Место на работа: Липице, регион Гориција.

Број на отворни работни места: едно.

Физичка работа (м/ж)

Опис на отвореното работно место: пренос на ствари, достава, помош при преселување.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 6,00 евра на час нето, 7,10 евра на час бруто. Распоред на работа по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Крањ, регион Горењска.

Број на отворни работни места: едно.

Работа со деца, аниматор (м/ж)

Опис на отвореното работно место: одржување на детски спортско-анимирачки настани.

Потребни вештини:

  1. енергичност,
  2. флексибилност,
  3. подготвеност за новитети,
  4. желба за работа со деца.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 8,60 евра на час нето, 10,18 евра на час бруто. Распоред на работа: за време на викендите. Долгорочно вработување.

Место на работа: Постојне, регион Нотрањско -Крашки.

Број на отворни работни места: две.

Предавање (м/ж)

Опис на отвореното работно место: предавање на англиски јазик.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 8,00 евра на час нето, 9,47 евра на час бруто. Распоред на работа: втора смена. Вработување на договор.

Место на работа: Ново-Место, регион Долењска.

Број на отворни работни места: едно.

Козметички услуги, масер (м/ж)

Опис на отвореното работно место: масажа, антицелулитни процедури.

Потребни вештини:

  1. пожелно теоретско и практично знаење на мадеротерапија, лимфодренажа, различни видови на масажа (класична, спортска и така натаму.).

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 5,41 евра на час нето, 6,40 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Вработување на договор.

Место на работа: Словењ Градец, регион Каринтија.

Број на отворни работни места: едно.

Основен линк: studentski-servis.com