Актуелни отворени работни места за студенти

Услужна дејност (м/ж)

Потребни вештини:

 1. работно искуство,
 2. желба за работа со клиенти,
 3. познавање на словенечкиот јазик,
 4. сериозност,
 5. одговорност,
 6. возраст: над 19 години.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни .

Плата: 5,07 евра на час нето, 6,00 евра на час бруто. Работа во смени. Долгорочно вработување.

Место на работа во Љубљана. Број на слободни работни места: две.

Работа во магацин (м/ж)

Опис на работното место : помош при работа со сечење.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни .

Плата: 5,00 евра на час нето, 5,92 евра на час бруто. Распоред на работа: прва смена. Вработување на договор.

Место на работа: Шкофја Лока, регион Горењска. Број на отворени работни места: едно.

Програмирање (м/ж)

Опис на работното место : работа со клауд сервиси, Azure, Интернет-ствари, естетски кодови.

Потребни вештини:

 1. пожелно владеење на Geek level > 8, C#, Angular,
 2. тимски дух.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни .

Плата: 6,76 евра на час нето, 8,00 евра на час бруто. Распоред на работа: прва смена. Долгорочно вработување.

Место на работа: Марибор, регион Подравје. Број на слободни работни места: едно.

Предавање на англиски јазик (м/ж)

Опис на работното место : работа во училиште за странски јазици.  

Потребни вештини:

 1. студент (ка) од завршните студиски години, со специјалност „Англиски јазик“.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни .

Плата: 10,00 евра на час нето, 11,83 евра на час бруто. Распоред на работа по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Ново Место и Требње, регион Долењска. Број на слободни работни места: две.

Административна работа (м/ж)

Опис на работното место : скенирање документи, собирање и подготвување на податоци, контролни списоци.

Потребни вештини:

 1. студент (ка) од завршните студиски години,
 2. прецизност,
 3. одоговрност,
 4. желба за тимска работа,
 5. добро познавање на англискиот јазик.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни .

Плата: 4,56 евра на час нето, 5,40 евра на час бруто. Распоред на работа: прва смена. Долгорочно вработување.

Место на работа: Копар, регион Обално Крашки. Број на работни места: едно.

Лесна физичка работа (м/ж)

Опис на работното место : работа во погон за бетон.

Потребни вештини:

 1. полнолетство.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни .

Плата: 5,00 евра на час нето, 5,92 евра на час бруто плус оброк. Распоред на работа: прва смена. Долгорочно вработување.  

Место на работа: Рогашка Слатина, регион Савињски. Број на слободни работни места: три.

Промоција (м/ж)

Потребни вештини:

 1. красноречие,
 2. иновативност.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни .

Плата: 5,80 евра на час нето, 6,76 евра на час бруто. Распоред на работа: втора смена. Долгорочно вработување.  

Место на работа: Цеље, регион Савињски. Број на отворени работни места: три.

Физичка работа (м/ж)

Опис на работното место : помош при преселување.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни .

Плата: 8,00 евра на час нето, 9,47 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Кран, регион Горењски. Број на слободни работни места: едно.

Основен линк: studentski-servis.com