Актуелни отворени работни места за студенти

Услужна дејност (м/ж)

Потребни вештини:

 1. комуникативност,
 2. свесност,
 3. перспективност.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 7,00 евра на час нето, 8,28 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Љубљана, реон Чрнуче.

Број на отворени работни места: едно.

Предавање (м/ж)

Опис на работното место: часови по италијански јазик.

Потребни вештини:

 1. прецизност,
 2. одговорност,
 3. креативност.

Пожелно е работно искуство со предавање на групи. Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 9,75 евра на час нето, 11,54 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Марибор, регион Подравје.

Број на отворени работни места: едно.

Промоција (м/ж)

Опис на работното место: информирање на посетителите за понудите и одржување на промотивни игри.

Потребни вештини:

 1. активно познавање на словенечкиот и италијанскиот јазик,
 2. познавања од компјутери,
 3. желба за тимска работа,
 4. возачка дозвола и В категорија,
 5. самоиницијативност,
 6. флексибилност,
 7. кандидатот треба да биде полнолетен.

Сопствено превозно средство не се бара.

Плата: 8,00 евра на час нето, 9,47 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Нова Горица, регион Гориција.

Број на отворени работни места: едно.

Помош во кујна (м/ж)

Опис на работното место: уредување на чинии, укажување на помош на готвачот, приготвување на сосови, одржување на хигиената и редот.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 6,00 евра на час нето, 7,10 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Блед, регион Горењска.

Број на отворени работни места: едно.

Работа на терен, возач (м/ж)

Опис на работното место: превоз на гости.

Потребни вештини:

 1. возачка дозвола со В категорија,
 2. возраст: повеќе од 18 години,
 3. пожелно познавање на италијанси јазик.

Сопствено превозно средство не се бара.

Плата: 5,07 евра на час нето, 6,00 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Порторож, регион Обално Крашки.

Број на отворени работни места: едно.

Предавање (м/ж)

Опис на работното место: часови по пијано.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 12,00 евра на час нето, 14,20 евра на час бруто. Распоред на работа: втора смена. Долгорочно вработување.

Место на работа: регион Долењски.

Број на отворени работни места: едно.

Козметичи услуги (м/ж)

Опис на работното место: работа со апарати за грижа на кожата.

Пожелно работно искуство или образование од областа на „Козметологија“. Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 5,00 евра на час нето, 5,92 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Цеље, регион Савињски.

Број на отворени работни места: две.

Аранжирање (м/ж)

Опис на работното место: работа во продавница за цвеќе. Работата предвидува правње на букети, аранжирање, пакуваер на подароци, работа на каса, грижа за цвеќињата и растенијата, а исто така и одржување на ред во продавницата за цвеќе.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 4,90 евра на час нето, 5,80 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Велење, регион Савињска.

Број на отворени работни места: две.

Линк: studentski-servis.com