Актуелни отворени работни места за студенти

Услужна дејност (м/ж)

Потребни квалификации:

 1. работно искуство,
 2. полнолетство.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 6,00 евра на час нето, 7,10 евра на час бруто. Распоред на работа: втора смена. Долгорчно вработување.

Место на работа: Љубљана, регион Чрнуче.

Број на отворени работни места: две.

Предавање (м/ж)

Опис на огласот за вработување: часови по италијански јазик во предградие на Марибор.

Потребни квалификации:

 1. прецизност,
 2. одговорност,
 3. креативност.

Пожелно искуство со предавање на групи. Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 9,75 евра на час нето, 11,54 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Марибор, регион Подравје.

Број на отворени работни места: едно.

Промоција (м/ж)

Опис на огласот за вработување: презентација на добротворна програма за помош на деца.

Потребни квалификации:

 1. активно познавање на словенечки и италијански јазик,
 2. познавање на работа на компјутер,
 3. желба за тимска работа,
 4. возачка дозвола и В категорија,
 5. самоиницијативност,
 6. флексибилност,
 7. полнолетност.

Не се бара сопствено превозно средство.

Плата: 6,34 евра на час нето, 7,50 евра на час бруто. Распоред на работа: во смени. Долгорочно вработување.

Место на работа: Цеље, регион Савињски.

Број на отворени работни места: две.

Помош во кујна (м/ж)

Опис на огласот за вработување: миење на садови, помош при подготовка на храна.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 6,00 евра на час нето, 7,10 евра на час бруто. Распоред на работа: прва смена. Долгорочно вработување.

Место на работа: Ајдовшина, регион Горица.

Број на отворени работни места: едно.

Продажба (м/ж)

Опис на огласот за вработување: продажба на тезга/штанд; приготвување на едноставни јадења и точење на напитоци.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 6,00 евра на час нето, 7,10 евра на час бруто. Распоред на работа: во смени. Вработување од 29.11.2019 до 05.01.2020 година.

Место на работа: Копар, регион Обално Крашки.

Број на отворени работни места: две.

Работа со деца (м/ж)

Опис на огласот за вработување: обука за алпинистичко качување, познавање на работа со деца од различни возрасни групи.

Потребни квалификации:

 1. одговорност,
 2. познавање на работа со деца.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 7,00 евра на час нето, 8,28 евра на час бруто. Распоред на работа: втора смена. Вработување за време на 2019/2020 академска година.

Место на работа: Шкофје Лока, регион Горењски.

Број на отворени работни места: едно.

Програмирање (м/ж)

Потребни квалификации: познавање на Ruby on Rails.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 12,67 евра на час нето, 15,00 евра на час бруто. Распоред на работа по договор. Вработување: на договор.

Место на работа: Прекмурје.

Број на отворени работни места: едно.

Хотелски администратор (м/ж)

Опис на огласот за вработување: прием и регистрација на гости; консултирање на гостите.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 5,00 евра на час нето, 5,92 евра на час бруто. Распоред на работа по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Раденци, регион Помурје.

Број на отворени работни места: едно.

Основен линк: studentski-servis.com