Актуелни отворени работни места за студентите

Услужна дејност (м/ж)

Потребни вештини:

Работно искуство во сферата на услугата.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 6,50 евра на час нето, 7,69 евра на час бруто. Распоред на работа: втора смена. Долгорочно вработување.

Место на работа: Љубљана.

Број на отворени работни места: две.

Превод (м/ж)

Опис на отвореното работно место: превод на материјали за веб страна на англиски јазик.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 7,00 евра на час нето, 8,28 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Вработување на договор.

Место на работа: Марибор, регион Подравје.

Број на отворени работни места: две.

Продажба (м/ж)

Опис на отвореното работно место: продажба и помагање при одржување на редот во продавницата.

Потребни вештини:

  1. полнолетност.

Работното искуство во продавница се смета за предност. Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 5,00 евра на час нето, 5,92 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Вработување: на договор.

Место на работа: Нова Горица, регион Гориција.

Број на отворени работни места: едно.

Работа во кујна (м/ж)

Опис на отвореното работно место: работа во паб во центарот на градот; одржувања на редот и хигиената во кујната.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 6,00 евра на час нето, 7,10 евра на час бруто. Распоред на работа: во смени. Долгорочно вработување.

Место на работа: Крањ, регион Горењска.

Број на отворени работни места: едно.

Работа со деца, аниматор (м/ж)

Опис на отвореното работно место: одржување на детски спортски и анимациски настани.

Потребни вештини:

  1. енергичност,
  2. флексибилност,
  3. подготвеност за нови предизвици,
  4. желба за работа со деца.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 8,60 евра на час нето, 10,18 евра на час бруто. Распоред на работа: работа за викенди. Долгорочно вработување.

Место на работа: Постојне, регион Нотрањско Крашки.

Број на отворени работни места: две.

Предавање на германски јазик (м/ж)

Опис на отвореното работно место: предавање на германски јазик во училиште за странски јазици.

Потребни вештини:

  1. студент од завршната година од судиската „Германски јазик“.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 10,98 евра за училишен час (45 минути) нето, 13,00 евра училишен час (45 минути) бруто. Распоред на работа: по договор. Вработување: по договор.

Место на работа: Копер, регион Обално-Крашки.

Број на отворени работни места: едно.

Козметички услуги, масер (м/ж)

Опис на отвореното работно место: масажа, антицелулитни третмани.

Потребни вештини:

  1. пожелно теоретско и практично знаење на мадеротерапија, лимфодренажа, разни видови на масажа (класична, спортска и други).

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се бараат.

Плата: 5,41 евра на час нето, 6,40 евра на час бруто. Распоред на работа: по договор. Вработување: на договор.

Место на работа: Словењ Градец, регион Каринтија.

Број на отворени работни места: едно.

Основен линк: studentski-servis.com