Актуелни слободни работни места за студенти

Услужна дејност (м/ж)

Опис на работното место: работа во бар.

Потребни вештини:

 1. комуникативност,
 2. стабилност,
 3. сериозност.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 7,00 евра на час нето, 8,28 евра на час бруто. Распоред на работа: секој ден од 12:00 до 20:00 часот. Вработување на договор.

Место на работа: Љубљана.

Број на слободни работни места: 1.

Работа во магацин (м/ж)

Опис на работното место: товарање и растоварање мали количини на роба со вилушкар; прием и достава на роба за клиентите.

Потребни вештини:

 1. возачка дозвола со В категорија.

Собствено превозно средство не е потребно.

Плата: 6,00 евра на час нето, 7,10 евра на час бруто. Распоред на работа – секој ден се прави, слободни денови – сабота и недела. Долгорочно вработување.

Место на работа: Мариборе, регион Подравје.

Број на слободни работни места: 2.

Административна работа (м/ж)

Опис на работното место: организација на настани.

Потребни вештини:

 1. желба за работа со луѓе.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 5,07 евра на час нето, 6,00 евра на час бруто. Распоред на работа – прва смена. Долгорочно вработување.

Место на работа: село Липница, регион Каринтија.

Број на слободни работни места: 1.

Дегустатор (м/ж)

Опис на работното место: дегустација на прехрамбени производи во трговски центар.

Потребни вештини:

 1. комуникативност,
 2. одговорност,
 3. возраст: над 18 години.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 5,50 евра на час нето, 6,51 евра на час бруто. Распоред на работа – по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: село Луција, регион Обално Крашка.

Број на слободни работни места: 1.

Услужна дејност (м/ж)

Потребни вештини:

 1. полнолетност.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 5,00 евра на час нето, 5,92 евра на час бруто. Распоред на работа – по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Марибор, регион Подравје.

Број на слободни работни места: 5.

Лесна физичка работа (м/ж)

Потребни вештини:

 1. полнолетност.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 5,07 евра на час нето, 6,00 евра на час бруто. Распоред на работа – прва смена. Вработување до 30-ти септември 2019 година.

Место на работа: Цеље, регион Савињска.

Број на слободни работни места: 1.

Програмирање (м/ж)

Опис на работното место: разработка на облачен софтвер.

 1. Потребни вештини:
 2. добро познавање и работно искуство соNET Core и Angular 6, SQL Server,
 3. самостојност,
 4. подготвеност за тимска работа и изучување на нови технологии,
 5. пожелно работно искуство со Microsoft Azure.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 6,76 евра на час нето, 8,00 евра на час бруто. Распоред на работа – по договор. Долгорочно вработување.

Место на работа: Чрномле, регион Долењска.

Број на слободни работни места: 1.

Помош во кујна (м/ж)

Опис на работното место: миење садови и други помошни работи.

Возачка дозвола и сопствено превозно средство не се потребни.

Плата: 7,61 евра на час нето, 9,00 евра на час бруто. Распоред на работа – прва смена, од 09:00 часот. Долгорочно вработување.

Место на работа: Крањ, регион Горењска.

Број на слободни работни места: 1.

Основен линк: studentski-servis.com