Alma Mater Europaea ќе организира забава во чест на студентите од прва година

Во среда на 06-ти ноември 2019 година, во 21:30 часот, во клубот Fuego (Марибор, Месарски преход, 3) ќе се одржи Brucovanje študentov Alma Mater Europaea – традиционална забава за студенти, посветена на студентите од прва година.

Организатор на забавате ќе биде Студентската организација Alma Mater Europaea.

Подетално за настанот

Извор: sl-si.facebook.com