Alma Mater Europaea ве поканува на предбожиќна средба

Во петок, на 06-ти декември 2019 година, од 18:30 до 21:00 часот ќе се одржи предбожиќна средба на професорите, студентите и пријателите од Alma Mater Europaea.

Програма на настанот:

  1. 18:30 часот – свечена академија, сала Сломшкова сала (Словенечка, 17, Марибор),
  2. 19:15 часот – предбожиќен концерт на групата Картинас во Столна црква,
  3. 20:00 часот – неформално дружење во просториите на Alma Mater Europaea (Словенска, 17, Марибор – II кат).

Регистрацијата за учество е отворена до 06-ти декември 2019 година.

Регистрација за настанот

Извор: almamater.si