April – mesec dobrega počutja

V aprilu Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani pripravlja različne aktivnosti in predavanja, s katerimi bodo skupaj preganjali spomladansko utrujenost.

V četrtek, 5. aprila 2018, lahko pričakate Sončni vzhod na Šmarni gori. Po pohodu bo v menzi v Rožni dolini na voljo zdrav zajtrk.

V aprilu vabljeni tudi v Študentsko naselje v Rožni dolini:

  1. na aktualna predavanja vsak torek ob 15. uri,
  2. na različne aktivnosti vsako sredo ob 12. uri.

Študentje Univerze v Ljubljani so lepo vabljeni, da se pridružijo 1. Nočnemu teku od faksa do faksa, ko bodo v rekreativnem tempu odtekli dva različno dolga kroga in obiskali pet oziroma deset fakultet Univerze v Ljubljani.

Trasa cca. 5 km:

  1. Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina – Biotehniška fakulteta – Veterinarska fakulteta – Fakulteta za matematiko in fiziko – Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo – Fakulteta za elektrotehniko – Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina.
  2. Dress code: rdeča majica oz. zgornje oblačilo.

Trasa cca. 10 km:

  1. Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina – Pravna fakulteta – Teološka fakulteta – Medicinska fakulteta – Fakulteta za šport – Zdravstvena fakulteta – Fakulteta za arhitekturo – Filozofska fakulteta – Fakulteta za strojništvo – Fakulteta za farmacijo – Naravoslovnotehniška fakulteta – Univerzitetna športna dvorana Rožna dolina. Viri
  2. Dress code: bela majica oz. zgornje oblačilo.

Prijava:goo.gl

Za več informacij nam pišite na sport@uni-lj.si ali pokličite na 031 234 221 (Mojca).

Viri: uni-lj.siuni-lj.sifacebook.com