Љубљана, 26 јануари 2021 година – 25 јануари 2021 година 2 ТМ одржа вебинар за македонски студенти заинтересирани да студираат во Словенија во учебната 2021/2022 година, на тема „Предности на студиите во Словенија“. Вебинарот имаше исклучително голем одзив, присуствуваа 83 идни студенти од Македонија, што е рекордна посетеност на вебинар во нашата компанија до денес.

© Chris Montgomery from Unsplash/2TM постави нов рекорд

Од септември 2020 година, 2TM организира серија БЕСПЛАТНИ вебинари на тема „Студирање во Словенија“. Досега, 2TM успешно организираше десетици вебинари на кои веќе присуствуваа стотици идни студенти. Компанијата очекува да организира вебинари во соработка со универзитети и декани на факултети за заеднички презентирање на студиски програми и придобивките од студирањето во Словенија.

Секој што е заинтересиран да присуствува на нашите вебинари, го провере нашиот распоред на вебинари и за пријава пише на education@2tm.si.

Автор: 2TM d.o.o.

Консултации со стручњак

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х