Празниците на крајот на годината можат да бидат едно од најубавите периоди во годината, бидејќи траат околу месец и вклучуваат семејство, пријатели, украси и подароци.

Бидејќи овие празници доаѓаат еднаш годишно, имаме список на препораки за тоа што можете да направите во тоа време:

1. Поканете роднини и направете колачиња

Сите сакаме да поканиме роднини, но можеби не сакаме да им пречиме. Па, зошто да не организирате забава со правење колачиња и да ги поканите да ви помогнат.

© 🇨🇭 Claudio Schwarz | @purzlbaum from Unsplash/Поканете роднини и направете колачиња

2. Организирајте филмска вечер

Поканете го вашето семејство кое сака празнични филмови исто како и гледајте ги заедно Не заборавајте ќебиња и пуканки!

© Alex Munsell from Unsplash/Организирајте филмска вечер

3. Создадете празнични честитки

Како дете, мора да ги со голем ентузијазам правеле оние честитки што им ги испраќавте на на родбината по пошта. Повторно пронајдете го тој ентузијазам и поканете ги членовите на семејството да ви помогнат во процесот.

© Annie Spratt from Unsplash/Создадете празнични честитки

4. Украсете го вашиот дом

Елката е фокусна точка за целиот ваш декор, затоа се потрудете со неа.

© Walter Lee Olivares de la Cruz from Unsplash/Украсете го вашиот дом

5. Создадете плејлиста со божиќни песни

Нема ништо весело како мелодија за празничен дух, па затоа „Правење на Божиќна плејлиста“ дефинитивно треба да биде во вашата листа на обврски за подготовки за празници. Можете да ја направите лесно на YouTube. И не заборавајте да го додадете класикот:

6. Организирајте Дедо Мраз со вашите пријатели

Размената на подароци со вашите пријатели може да биде прекрасен настан што можете да го организирате за празниците на крајот на годината. Изберете ги пријатели, запишете ги имињата на секој на парчиња хартија и станатe нечиј таен Дедо Мраз.

© Kira auf der Heide from Unsplash/Организирајте Дедо Мраз со вашите пријатели

Поставете цена и план за забавата за размена на подароци!

Автор: 2TM d.o.o.

Консултации со стручњак

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х