Информации за студенти

Брошури за студиски програми

Овде можете да ги преземете фајловите со описите на студиските програми во Словенија во различни области. ...

Студентката од GEA College Лучка Жунич: „Се восхитувам на успешните приказни на младите претприемачи, кои започнале практично од нула“

Студентката од втора година на GEA College – Факултетот за претприемништво Лучка Жунич поради својата скромност размислуваше ...

Кажете му „не“ на одложувањето и „да“ на мотивацијата: како да се најдат сили за да се фатите за работа

Сите од време на време имаме проблеми со пронаоѓање на мотивација и секој од нас барем еднаш во животот се нашол ...

На помош на студентот: како професионално да се одржи презентација

Ретко кој јавен настап денес не се поткрепува со презентација. Независно од тоа за кого го подготвувате настанот, постојат ...

Дипломката од економскиот факултет при Универзитетот во Љубљана, Маша Мадон: „Во потрагата по првото работно место ќе ви помогне Центарот за кариера на овој факултет“

„Сега кога веќе знам како работат словенечките компании, би сакала да ги посоветувам дипломците – економисти, кои бараат ...

Студирање, работа и… слободно време: како студентот којшто работи во текот на студирањето да си постави приоритети

Вие сте трудољубиви и одговорни, учите напорно, но со многу размислување по неколку чашки кафе, одеднаш сфаќате дека така ...

Бесплатно студирање во Словенија: првиот пријавен рок започнува во февруари

Доколку размислувате за студирање во Словенија, сега е вистинското време да дознаете нешто повеќе за програмите за студирање ...

Здравје + екологија: зошто треба да се оди со велосипед на предавање?

Секојдневно слушаме дека треба повеќе да се движиме и дека издувните гасови од автомобилите негативно влијаат на животната ...

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Пријавете се на курс:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х