Ако се запишувате на словенечките образовни установи или ако имате намера да се преселите во Република Словенија и сакате темелно да се подготовите за своето студирање и за животот во Република Словенија, можеме да ви помогнеме.

Photo: unsplash/Agnieszka Boeske

Компанијата 2TM организира курс за изучување на словенечки јазик, со времетраење од една година, којшто можат да го посетуваат студентите како и сите други коишто имаат желба да го научат словенечкиот јазик. Под водство на искусниот предавач, на којшто словенечкиот му е мајчин јазик, ќе се стекнете со детално познавање на словенечкиот јазик за петстотини часови. Во предавалната ќе ги препознаете и ќе ги научите граматичките правила, коишто поради престојот во Република Словенија ќе имате можност да ги тестирате веднаш во пракса – ова е добитна формула за постигнување успех. Покрај тоа ќе добиете и Д виза додека трае курсот. Не обезбедуваме сместување во студентски дом.

Овој курс за изучување на словенечки јазик е акредитиран од страна на Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија. Студентите добиваат потврда за завршениот курс по словенечки јазик.

Времетраење на курсот за изучување на словенечки јазик: 01.10.2020 до 01.10.2021 година.

За повеќе информации кликнете тука или напишете ни на следната електронска адреса: education@2tm.si

Консултации со стручњак

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х