кандидати вие сеуште имате можност да се запишете на универзитетот во Нова Горица!

Брзаме да ви соопштиме дека на универзитетот во Нова Горица сеуште има слободни места на програмите за студирање.

Photo: Unsplash/Kevin Ku

Стекнувањето со образование токму на овој универзитет е одличен избор. Тука секој може да најде студиска програма по свој вкус, бидејќи тука изборот е разнообразен – од општествени науки, инженерство, биотехнологија, хуманитарни науки и програми од областа на културата до различни бизнис програми. Студирајќи на универзитетот во Нова Горица, паралелно со совлагувањето на науките вие можете да водите и активен и интересен вонстудиски живот. Одличната географкса положба на градот, кој што се наоѓа во непосредна близина на крајбрежјето на Јадранското море, реката Соча, Трновската шума и Алпите овозможува да се занимавате со многу видови на спорт како на пример: пливање, кајакарење, возење на велосипед,  параглајдерство и едрење.

За дополнителни информации поврзани со запишувањето на универзитетот во Нова Горица контактирајте не на следната и-мејл адреса: education@2tm.si.

Безкоштовна консультація фахівця

Зв'яжіться з нами:Політика захисту персональних даних

Установка цього прапора обов'язкове для відправки повідомлення!

Установка цього прапора обов'язкове для відправки повідомлення!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х