Општествените проблеми и предизвици ќе ги има секогаш. Меѓутоа за да можете успешно да се носите со нив и успешно да ги решавате, потребно е да се стекнете со широк дијапазон на вештини. Детално запознајте се со општествените закони и системи, станете специјалист за собирање и обработка на податоци, анализирајте ги моменталните општествени, политички, културни и економски процеси. Запишете се на Применети општествени студии. По дипломирањето можете да се вработите во јавниот сектор и во локалната самоуправа, стопанскиот сектор и организацијата на цивилното општество. Студиската програма е исто така одлична основа за продолжување на студиите на насочената мастер програма.

Photo: Unsplash/Alejandro Escamilla

Уписите се помеѓу 22-ри и 29-ти август, затоа побрзајте да се пријавите! Во студентскиот дом сеуште има доволно слободни места. За повеќе информации контактирајте не на следната и-мејл адреса: education@2tm.si.

Консултации со стручњак

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х