Тимот од компанијата 2TM на 19-ти ноември 2019 година ќе ја посети Суботица (Србија), на 20-ти ноември 2019 година Сомбор (Србија), на 21-ви ноември 2019 година Осјек (Хрватска) каде што во разни средни училишта ќе одржи презентации и советувања.

Photo: pixabay/nastya_gepp

Тие на учениците од средните училишта кои што наскоро ќе матурираат ќе им ги претстават предностите на студирањето во Република Словенија, ќе одговараат на прашања за роковите и постапките за запишување, условите за запишување, изборот на студиски програми и општи прашања за студентскиот живот во Република Словенија.

Поради големиот интерес за индивидуални консултации задолжителна е резервација преку порака на нашата Facebook страна Студирај во Словенија.

*Преку приватна порака ќе ве известиме за точната локација и ќе ви ја потврдиме резервацијата на терминот.

Не ја пропуштајте оваа одлична можност и информирајте се од прва рака за студирањето во Република Словенија!

Консултации со стручњак

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х