Минатата година компанијата 2TM прими голем број на барања за курсеви за изучување на словенечки јазик, помеѓу останатото и од страна на студенти коишто не успеале да се запишат на програмата Year plus поради значително малиот број на слободни места.

Photo: pixabay/kaboompics

Без разлика дали сте почетник или веќе сте научиле словенечки јазик на некои од нашите интензивни курсеви или пак сте посетувале курсеви по словенечки јазик во својата земја, нашите курсеви за продолжување на изучувањето на словенечкиот јазик се вистинскиот избор за вас, бидејќи се прилагодени на вашето ниво на знаење. За 60 часови под раководство на предавач, на којшто словенечкиот јазик му е мајчин, ќе ги научите основните правила, поздрави, фрази и изрази или дополнително да го усовршите своето знаење. Живот и студирање во Република Словенија ќе ви биде полесен, исто така полесно би ги следеле предавањата и полесно би ги полагале испитите.

Курсот за изучување на словенечкиот јазик е акредитиран од страна на Министерството за образование, наука и спорт на Република Словенија. Студентите добиваат потврда за завршен курс по словенечки јазик.

Траење на курсот за изучување на словенечки јазик: 12.10.2020 до 13.02.2021 година.

За повеќе информации кликнете тука или напишете ни на следната електронска адреса:  education@2tm.si

Консултации со стручњак

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалисти



Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!





Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас





Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х