Размислувате за студии во странство? Изберете меѓународно признаени студии без школарина и без приемни испити во Словенија, кои ќе ви го дадат потребното знаење за успешна кариера. Словенечките образовни установи сѐ уште ги примаат пријавите!

Photo: Имајте време да студирате во Словенија оваа година/pixabay/TaniaRose

Вториот и третиот пријавен рок се во тек!

Иако првиот пријавен рок е затворен, нема причини за грижи, вие сѐ уште имате големи можности за упис на словенечките образовни установи. Пријавувањето во Словенија тече до септември, кога се затвораат третите рокови за пријавување, односно до пополнување на слободните места.

Идните студенти во Словенија можат да бираат измеѓу повеќе од 1500 студиски програми кои се реализираат на 6 универзитети, 38 самостојни високошколски установи и на 49 виши школи. Сите студиски програми се реализираат според Болоњскиот систем и стекнатата диплома е меѓународно признаена. Со сигурност можеме да тврдиме дека секој студент може да најде студиска програма за себе!

Внимание – не чекајте долго!

Постои голема можност на саканата програма да не сте примени, доколку се пријавувате сами.

Со 2ТМ сте ослободени од тој страв, бидејќи успешната пријава и уписот ви се 100% гарантирани! Заедно ќе ги избереме студиските програми и образовната установа врз основа на вашите интереси, оцени и амбиции и со тоа ќе ви гарантираме дека ќе бидете успешно запишани на избраната студиска програма.

Не само понискиот просек на оцени, туку и непотполно исполнета пријава и документи кои недостасуваат се причини зошто секоја година над 300 странски студенти не се запишани на факултет.

Контактирајте не и обезбедете си бесплатни студии во Словенија без приемни испити!

Консултации со стручњак

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х