Студирајте во Нова Горица – градот на културата, ружите и прекрасните вкусови

Градот во кој цветаат ружите, во кој што убавината на природата е испреплетена со одличната гастрономија и вкусовите на врвните приморски вина, исто така Нова Горица е и културна престолнина. Градот Нова Горица на своите жители, посетители и на сите вљубеници во културата им нуди богат избор на квалитетни содржини. Шарената фестивалска манифестација, која што ќе трае до ноември, го потврдува епитетот фестивалски Град на културата 2019 година. Заедно со блиската италијанска Горица, Нова Горица се натпреваруваат за Европска престолнина на културата 2025 година.

Photo: Unsplash/Jez Timms

Во Нова Горица ве очекува интересна низа на студиски програми, од уметност до деловни науки. Има останато уште неколку слободни места, па затоа побрзајте со пријавувањето. Значи, сите патишта водат кон Нова Горица!

За повеќе информации за студирање и за студиските програми во Нова Горица контактирајте не на следната електронска адреса: education@2tm.si.

Консултации со стручњак

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х