Денес на 1 мај, во универзитетот во Нова Горица започнува втората етапа за прием на документи на кандидатите. Оваа етапа ќе трае точно два месеци до 01 јули.

Photo: @education_free

За сите кандидати во оваа година (и за тие кои што не успеале да поднесат документи во првата етапа) тоа значи дека токму сега е време да се реши важното прашање за професионалната орјентација. Ве уверуваме дека изборот на универзитеотот од Нова Горица нема да ве разочара: тука има многу интересни програми, кои што се истакнуваат со разноликоста, но и со уникатноста. Интересно е тоа што тука можат да си изберат студиски програми како за љубителите на егзактните науки така и за љубителите на хуманитарните науки. За да ја изберете студиската програма која што најмногу ќе ви одговара и за да ви се совпаднат сите коцки ќе ви помогне тимот на компанијата 2ТМ!

Всушност ние имаме интересни варијанти и во другите образовни институции во Република Словенија. Обратете се кај нас за консултација и лично ќе се уверите колку е голема понудата на високообразовни институции и колеџи во оваа прекрасна земја.

Напишете ни преку формуларот на веб страната или јавете се на наведените телефонски броеви.

Ви посакуваме успешно запишување!

Тимот на 2ТМ

Консултации со стручњак

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х