БИЗНИС АДМИНИСТРАЦИЈА

БИЗНИС
АДМИНИСТРАЦИЈА

Важно: уписот во три термини – на есен, на зима или на пролет!

Факултетот за менаџмент нуди 4-годишна додипломска програма по деловна администрација. Главна содржина на програмата е менаџмент и други поврзани области од кои се добиваат пошироки познавања на различни бизнис аспекти, како што се: сметководство, финансии, маркетинг, економија, право и меѓународни односи.

Студентите ги подобруваат комуникациските и вештините за донесување на одлуки, базирани на бихевиористички фактори од деловниот свет; добиваат солидна основа за продолжување на образованието во многу административни, инженерски и комерцијални сектори.

Траење на студиите: 4 години.

Степен на студии: додипломски.

Јазик на студирање: англиски.

Посетување на настава: редовно, вонредно, онлајн.

Школарина: 2.590 € на година.

Приемни испити: англиски (TOEFL сертификат).

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

и добијте консултации од нашите специјалистиПолитика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х