Case-solving tekmovanje Business Hive 2020

Želite izkusiti vikend, poln kreativnega razmišljanja, delavnic in reševanja izzivov? Business Hive je tekmovanje, ki povezuje vodilna slovenska podjetja z ambicioznimi in kreativnimi študenti, ki si želijo pridobiti čim več praktičnih izkušenj iz poslovnega sveta. Prijave so možne do 2. marca 2020, do 12.ure.

Gre za tridnevno mednarodno case-solving tekmovanje, ki bo med 27. in 29. marcem 2020 potekalo že 10. leto zapored. Na tekmovanju se 3- ali 4-članske skupine študentov soočijo z izzivi, ki jih zanje pripravijo priznana slovenska podjetja. Udeleženci imajo manj kot 72 ur časa, da znotraj tima raziščejo, analizirajo in oblikujejo svojo rešitev. Po kreativnem vikendu, polnem različnih aktivnosti, druženja in navezovanja poznanstev je čas, da rešitev predstavijo podjetju. Predstavniki podjetja izberejo skupine z zmagovalnimi idejami, ki so nagrajene z referenčnim pismom in denarno nagrado v znesku 1000 €.

Prijavite se lahko tako slovenski kot tudi mednarodni študenti z vseh fakultet in držav, saj dogodek poteka v angleškem jeziku.

Prireditelj: Združenje Management Group je neprofitna študentska organizacija s sedežem na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Več o tem Facebook

Vir: student.si