Честитки од 2ТМ за меѓународниот ден на жената

Почитувани дами!

Машкиот дел од тимот на 2ТМ од се срце ви го честита Вам меѓународниот ден на жената – 8 Март!

Photo: pixabay/Olga1205

Ви посакуваме пролетно разположение, многу цвеќе и насмевки! Бидете секогаш здрави, сакани и успешни!

Среќен празник!