Контакт

Ако имате какви било прашања, јавете ни се преку телефон или пратете ни електронска пошта. Со нас може да комуницирате на словенечки, српски, хрватски, босански, македонски, руски и на англиски јазик.

Адреса:

Dunajska cesta 106, Ljubljana, Slovenija

Телефон во Словенија:

+386 59 043 716

Viber/WhatsApp/Telegram:

+386 69 699 055

E-пошта:

education@2tm.si

Работно време:

понеделник – петок од 8:00 до 16:00 часот

 

PIB: SI 86534084 (даночен обврзник за ДДВ)

Матичен број:  6790798000

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Пријавете се на курс:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х