Delegacija podjetja 2TM se je udeležila jubiljenega mednarodnega sejma turizma MITT 2018 v Moskvi

V Moskvi se je zaključil jubilejni 25. turistični sejem Moscow International Travel and Tourism Exhibition MITT 2018. Gre za največji dogodek na področju turistične industrije, ki povezuje najštevilčnejše občinstvo iz Skupnosti neodvisnih držav in drugih držav. Sejma se je udeležila tudi številčna delegacija podjetja 2TM, ki so jo sestavljali zaposleni v podjetju in predstavniki turističnih fakultet večjih slovenskih izobraževalnih ustanov, kot so Univerza v Mariboru, Univerza v Novi Gorici in Šolski center Velenje.

Photo:

V sklopu sejma, ki je potekal tri dni, so bili njegovi obiskovalci deležni obširnega programa – na sejmu so potekale številne konference in predstavitve, svetovanja, seminarji in pa tudi srečanja s potencialnimi partnerji ter podpisi različnih sporazumov ter pogodb o sodelovanju v bližji prihodnosti.

Stojnica podjetja 2TM je med predstavniki naše ciljne skupine vzbudila veliko pozornosti. V času trajanja sejma so jo obiskali številni predstavniki različnih izobraževalnih ustanov iz ruske prestolnice, ki se zanimajo za partnerstvo s slovenskimi fakultetami, saj si želijo usposobiti visokokvalificiran in konkurenčen kader na področju turistične industrije. Med obiskovalci stojnice 2TM lahko omenimo Moskovski državni inštitut turistične industrije Jurija Senkeviča, Akademijo za socialno upravljanje, Humanistični inštitut, Moskovsko univerzo za komunikacije ter Rusko državno univerzo za turizem in storitve. Radi bi tudi poudarili, da bo z Rusko državno univerzo za turizem in storitve Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru podpisala memorandum o sodelovanju. Za storitve podjetja 2TM so se zanimali tudi številni študenti, za katere sta predstavnici podjetja 2TM Marina Ryzhkova in Marina Kosheleva v prostorih Akademije za sociano upravljanje organizirali posebno predstavitev.

Photo:

Več o udeležbi podjetja 2TM na sejmu MITT 2018 bomo v kratkem objavili v posebnem pogovoru z direktorico podjetja Tatiano Meleshkovo.