Deloitte je v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto gostil študente in diplomante

V aprilu je Deloitte skupaj z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani gostil premierno karierno druženje ob zajtrku, ki so se ga udeležili izbrani študentje in študentke ter diplomanti in diplomantke Ekonomske fakultete.

Direktorica družbe Deloitte Slovenija, mag. Barbara Žibret Kralj, ter dekanja Ekonomske fakultete, prof. dr. Metka Tekavčič, sta goste sprejeli, uvodnemu pozdravu pa je sledilo druženje ob jutranji kavi, ki je minilo ob številnih novih poznanstvih in mreženju med povabljenci in gostitelji.

Ekipa družbe Deloitte Slovenija je udeležencem dogodka predstavila širok spekter možnosti zaposlitev v največji finančno-svetovalni hiši, predstavniki oddelkov finančnega, revizorskega, davčnega in poslovnega svetovanja pa so iskreno in brez zadržkov odgovarjali na vprašanja in pomisleke povabljencev ter na kratko predstavili polje svojega delovanja.

Dogodek je naletel na odličen odziv med povabljenci, ki so prve poslovne vezi stkali ravno na letošnjem prvem in zato še toliko bolj ekskluzivnem kariernem mreženju. Številni med njimi so se oglasili tudi po dogodku ter se dogovorili za razgovor z (morda) potencialnim delodajalcem Deloitte Slovenija.

Vir: efnet.si