Денес е светски ден на менталното здравје

Посветете си малку време на себе и прочитајте некои совети за менталното здравје.

Photo: Unsplash/Jacob Postuma

Со диплома од психосоцијална помош, можете да им помагате на другите. Контактирајте не и дознајте повеќе за можностите за бесплатни студии во Република Словенија.