Девет причини, зошто вреди да се биде студент на Вишата школа за хотелиерско работење и туризам од Блед

На Високата школа за хотелиерско работење и туризам во Блед раскажаа за предностите од студирањето на оваа образовна установа. А имено:

  1. Предавања за време на викендите.
  2. Предавање на предметите по модуларен систем.
  3. Плаќање за обуката по системот „all inclusive“.
  4. Студиски програми на меѓународно ниво.
  5. Изучување на три странски јазици.
  6. Едноставен начин за запишување.
  7. Учество во програмата Erasmus+.
  8. Поволна местоположба.
  9. Образовната установа работи за интересите на студентите.

Исто така на апсолвентите им следува попуст за плаќањето на обуката за 2020/2021 академска година од 10 проценти. Попустот важи до 01-ви април 2020 година.

Интервју коешто го направи агенцијата 2ТМ со продеканот на Вишата школа за хотелиерско работење и туризам во Блед Тадеј Крашна можете да го прочитате тука.

Извор: facebook.com