До завршувањето на првиот уписен рок во универзитетот во Нова Горица остануваат само уште 2 недели!

30 март 2019 година во универзитетот во Нова Горица завршува првиот рок за прием на пријави. Така што Вам Ви остануваат уште две недели, за да успеете да се пријавите во првата етапа од уписната кампања во наведената образовна установа, во период во кој на располагање на кандидатите им се нудат најголем избор на образовни програми!