DOBA Fakulteta je podpisnica Listine raznolikosti

10. decembra 2019, na svetovni dan človekovih pravic, je DOBA Fakulteta postala podpisnica Listine raznolikosti in se tako še nadalje zavezala k spoštovanju in razvoju raznolikosti.

DOBA Fakulteta, ki se ponaša s kar dvema mednarodnima akreditacijama online študija, v dinamično spreminjajočem se okolju sprejema odgovornost, ki jo narekujeta gospodarski in družbeni razvoj. V dodiplomskih, magistrskih programih in doktorskem programu študenti DOBA Fakultete s sodobnimi načini študija pridobivajo uporabna znanja in razvijajo kompetence, ki jih znajo prenesti v najrazličnejša poslovna okolja. Na ta način na DOBA Fakulteti širijo načela družbeno odgovornega ravnanja med študenti ter tako soustvarjajo prostor in okolje, v katerem živijo in delajo njihovi diplomanti – lokalno, regionalno, nacionalno in globalno, saj njihovi študenti prihajajo iz kar 46 držav sveta.

DOBA Fakulteta se zaveda pomena raznolikosti, vključenosti in enakosti, ki od nekdaj predstavljajo vir napredka in razvoja pravičnejše družbe ter odpirajo način razmišljanja, ki resnično prispeva k trajnim rešitvam organizacij.

Vir: doba.si