Družba 2TM vabljena k udeležbi na zaključnem dogodku projekta »Zgodba o industrijski Metliki: Oblikovanje inovativnih turističnih produktov: industrijski turizem, revitalizacija in trajnost«

Zaključni dogodek se bo odvil 24. junija 2019, ob 13.00, v degustacijski sobi Vinske kleti Metlika (CBE 68, Metlika).

Organizatorji: študenti in mentorji Fakultete za turizem Univerze v Mariboru, Fakultete za arhitekturo, Fakultete za družbene vede in Pedagoške fakultete Univerze v Ljubljani ter Zavod Allium iz skupnosti Etri.

Predstavili bodo njihove aktivnosti in rezultate v okviru projekta, predvsem pa možnosti, kako turiste privabiti v Metliko z inovativnim turističnim produktom tekstilnega industrijskega turizma, ki temelji in poudarja bogato tekstilno dediščino Metlike.

Projekt deluje v okviru javnega razpisa »Projektno delo z negospodarskim in neprofitnim sektorjem-Študentski inovativni projekti za družbeno korist 2016-2020 za študijski leti 2018/2019 in 2019/2020«. Celoten naziv projekta je »Zgodba o industrijski Metliki: Oblikovanje inovativnih turističnih produktov: industrijski turizem, revitalizacija in trajnost«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Vir: ft.um.si