Ekipa 2TM se je udeležila vsakoletnega sejma »Obzorja izobraževanja« v Sankt Petersburgu

17. oktobra 2019 je v Kongresni dvorani »Vasilievskii« v Sankt Petersburgu potekal vsakoletni sejem »Obzorja izobraževanja«, na katerem lahko bodoči študentje dobijo vse informacije za lažjo izbiro študija in izobraževalne ustanove. Zanje je to priložnost, da neposredno od predstavnikov izobraževalnih ustanov in izobraževalnih agencij dobijo zanesljive odgovore na vprašanja glede vpisa.

 

Photo: © 2TM d.o.o.

Med razstavljavci na sejmu je bila že tradicionalno prisotna tudi ekipa 2TM. Z veseljem smo odgovarjali na vprašanja o izobraževanju v Sloveniji kot uspešni evropski državi, ki odpira široko paleto možnosti za diplomante slovenskih izobraževalnih ustanov. Pri tem je potrebno poudariti, da se je veliko obiskovalcev sejma šele ob našem obisku seznanilo s prednostmi diplomiranja v Sloveniji.

»Na sejmu, kjer je bilo vzdušje zelo prijetno, smo dijake in njihove starše seznanili z značilnostmi programov slovenskih izobraževalnih ustanov, odgovarjali na njihova splošna vprašanja ter jim delili letake in brošure,« – je povedala Ekaterina Kulevskaya, menedžer 2TM za odnose s strankami.

Ekipa 2TM se zahvaljuje vsem obiskovalcem naše stojnice.