Energy day in 2. Znanstvena konferenca SAEE

Dogodka Energy Day in 2. Znanstveno konferenco SAEE (Slovensko združenje za energetsko ekonomiko) bosta potekala v četrtek, 22. novembra 2018, od 9.00. do 17.00. na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Energy Day je dogodek, ki ga organizira Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Agencijo za sodelovanje energetskih regulatorjev (Agency for the Cooperation of Energy Regulators – ACER), Agencijo za energijo ter Slovenskim združenjem za energetsko ekonomiko (SAEE).

Cilj dogodkov je širjenje znanja o energetski ekonomiki in regulaciji energetskih dejavnosti v kontekstu sprememb in vprašanj, s katerimi se danes srečuje energetski sektor Evropske unije in Slovenije. Želijo povezati akademike, študente in zaposlene na Univerzi v Ljubljani ter strokovnjake iz institucij ter reguliranih in drugih podjetij.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. Program si oglejte v priponki.

Slovensko združenje za energetsko ekonomiko (SAEE) v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto UL prireja 2. znanstveno konferenco SAEE s področja energetske ekonomike. Začeli bodo z jutranjim Energy day, popoldne pa nadaljevali s predstavitvijo raziskovalnih prispevkov v okviru 2. konference SAEE.

Konferenca bo potekalа v slovenskem jeziku. Več informacij si oglejte na spletni strani.

Udeležba na dogodkih je brezplačna. Prijave zbirajo na tej povezavi, do ponedeljka, 19. novembra 2018.

Vir: efnet.si