Курсеви по англиски јазик

Курсеви по англиски јазик

Владее на англиски јазик со најсеопфатен курс.

Англискиот е најкористен службен јазик и најшироко говорен втор јазик во светот. Околу 1,5 милијарди луѓе или околу 20% од глобалното население зборуваат англиски или како прв или втор јазик. Учењето англиски јазик носи значителна вредност во повеќето земји и индустрии низ целиот свет, вклучително и бизнис и образование.

Кои видови курсеви ги нудиме?

РЕДОВЕН
Град Љубљана Цеље
Рокови 15.10.2021-15.10.2022 15.10.2021–15.10.2022
Часови 500 500
Распоред Пон-Пет Пон-Пет
Цена 2.500 € 2.000 €
  Повеќе Повеќе
ОНЛАJН
Часови 100 часови (A1-A2) 100 часови (B1)
Рокови 1.3.2021-10.8.2021 1.3.2021-10.8.2021
Распоред Двапати неделно по два училишни часа Двапати неделно по два училишни часа
Цена 580 € 580 €
  Повеќе Повеќе

РЕДОВЕН

Град Љубљана
Рокови 15.10.2021-15.10.2022
Часови 500
Распоред Пон-Пет
Цена 2.500 €
Град Цеље
Рокови 15.10.2021–15.10.2022
Часови 500
Распоред Пон-Пет
Цена 2.000 €

ОНЛАJН

Часови 100 часови (A1-A2)
Рокови 1.3.2021-10.8.2021
Распоред Двапати неделно по два училишни часа
Цена 580 €
Часови 100 часови (B1)
Рокови 1.3.2021-10.8.2021
Распоред Двапати неделно по два училишни часа
Цена 580 €

Зошто да учите англиски јазик во Словенија?

Словенија – зелена, безбедна и кулинарска дестинација

Словенија – зелена, безбедна и сега кулинарска дестинација. Словенија е една од најзелените и топ 10-те дестинации за посета во Европа. Таа е една од 5 најчисти земји во светот. Глобалниот индекс на мир ја смести Словенија во топ 10 најбезбедни земји во светот. Покрај тоа, Словенија е место на љубители на добра храна со 6 Мишелин sвезди.

Лесно патувајте било каде во Европа

Од Словенија можете брзо да патувате по Европа, по воздушен пат и по копно. И додека сте во Европа, англискиот јазик е официјален втор јазик, а со англиски ќе патувате без да се грижите дали ќе ве зафатат јазичните бариери.

Вредност

Учењето на англиски јазик е добра инвестиција на вашите пари и време. Освен личното задоволство од учење на нов јазик и проширување на знаење, според „Економист“, учењето на англиски јазик ќе ја зголеми вашата заработка за цел живот како еден од највредните јазици што треба да ги научите.

Вежбајте го вашиот англиски јазик со Словенците

Словенија е на шестото место во светот за владеење на англиски јазик! Скоро сите во Словенија зборуваат англиски. Ова им овозможува на сите нови студенти во Словенија да го практикуваат.

Мали групи за учење

Во група до 12 студенти, ќе имате вниманието што го заслужува вашето образование.

Користете англиски за да направите живот во Европа

Англискиот јазик е навистина насекаде – како меѓународен може да ви помогне да напредувате во иднина или како студент кој сака да студира на англиски на Европски универзитети, како некој што сака да започне кариера во која било област или како некој кој сака да започне бизнис. Во Европа, англискиот би можел да биде вашиот магичен клуч.

Како да се приjавите?

Исполнете го образецот подолу и ке ве контактираме веднаш штом ja добиеме приjавата.
Не го одложуваjте ученьето на jазикот и уште денес приjавете се на еден одjазичните курсеви на 2ТМ.
Датумите на почеток и комплетиранjе на курсот можат да варираат.

Пријавете се на курс

по англиски јазик!Политика на заштита на личните податоциy

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

Побарајте консултации


Политика за заштита на личните податоци

х