ERASMUS DAY 2019

Vse informacije o Erasmus+ izmenjavah študentje lahko prejmejo na velikem študentskem dogodku Erasmus day, ki ga Univerza v Mariboru organizira skupaj s študentskim društvom Erasmus Student Network Maribor (ESN Maribor), Študentskim svetom Univerze v Mariboru in Klubom Mariborskih študentov (KMŠ).

Mednarodni dogodek Erasmus Day, ki se bo zgodil v četrtek, 10. oktobra 2019, s pričetkom ob 15. uri na Trgu Leona Štuklja, je namenjen vsem študentom Univerze v Mariboru, še posebej pa brucem in tujim študentom na izmenjavi v Mariboru. V Erasmus Day jih bo popeljala mednarodna parada z več kot 500 tujimi študenti iz 30 držav sveta, ki se bodo ob 15. uri, sprehodili po ulicah mestnega jedra, od Rektorata Univerze v Mariboru do Trga Leona Štuklja.

Tam bodo študenti lahko našli številne zanimive glasbene in zabavne aktivnosti zase in za svoje prijatelje. Predstavljala se bodo študentska društva, dobili bodo lahko vse informacije o Erasmus+ programih mobilnosti ter odkrili kaj novega pri različni ponudniki storitev za študente.

Za več informacij: erasmus@um.si.

Uradna spletna stran dogodka Facebook

Vir: um.si