Информации за студенти

Брошури за студиски програми

Овде можете да ги преземете фајловите со описите на студиските програми во Словенија во различни области. ...

Запишете бесплатни студии во Словенија: пријавните рокови се продолжени

Идни студенти, имаме одлична вест за вас, пријавните рокови за упис на додипломски и магистерски студии во Словенија со ...

Кафетерии со атмосфера во Словенија: по избор на 2ТМ

Кафето не е само пијалак. За многумина од нас една шолја кафе е составен елемент од животниот стил, прилика за пријателски, ...

Зошто да се запишете со помош на професионалци на бесплатни студии во Словенија

Бесплатни студии, без приемни испити, меѓународно признаена диплома, можност за студентска работа и првото работно искуство ...

Интервју со директорот на Вишата стручна школа Блед, маг. Петер Михелчич: Имаме најстара традиција во Словенија и свој школски хотел

За квалитетот на студиските програми, современиот и модерен пристап, отвореноста за студенти од странство, зборуваме со Петер ...

Сите странски студенти можат да одат во Словачка од 21 мај 2020 без карантин

Министерството за надворешни и европски работи на Република Словачка објави нови мерки, донесени од Институтот за јавно ...

Маг. Петер Михелчич, директор на ВСШ Блед: Нашите студенти се вратија во предавалните

Во изјава за 2ТМ директорот на Вишата стручна школа Блед, маг. Петер Михелчич кажува како ја прилагодиле наставата и праксата ...

Сите странски студенти од 26.05.2020 ќе можат да влегуваат во Словенија без потреба од карантин

Владата на Република Словенија на седница издаде нова „Одлука за одредување и спроведување на мерки за спречување на ширењето ...

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х