Информации за студенти

Брошури за студиски програми

Овде можете да ги преземете фајловите со описите на студиските програми во Словенија во различни области. ...

Белешка за студентот: како се да успееш да направиш се и да работиш попродуктивно

Сите ние се жалиме, дека времето многу бргу поминува. Денот има многу малку часови и не успеваме да направиме се што ...

Како на едноставен начин да се прилагодите на статусот студент: совети за довчерашните ученици

Изгледа дека вие штотуку добивте атест за зрелост, веќе е октомври и вие се стекнавте со нов статус, статус на студент. ...

Почеток на академската година: 10 практични совети за самоорганизација

Започна новата академска година. Ви предлагаме избрани совети, кои што ќе ви помогнат да составите план, за успешно да се ...

Што ќе се измени во вашиот живот, кога ќе станете студент?

Ви честитаме – запишани сте (се надеваме на посакуваната студиска програма)! Веќе утре на прво октомври, во вашиот живот ќе ...

Бесплатни студии, квалитетно образование, и меѓународно призната диплома

Словенците многу вложуваат во образованието. Тоа се одразува и на квалитетот на образованието и на вработувањето на ...

Топ-7 совети за одржување на душевното здравје

Не е тајна, дека доброто расположение и позитивната мисла се клучот за многу достигнувања. Во оваа статија ќе ви раскажеме за ...

Три земји со најголем број на студенти кои решаваат да студираат во странство

Никогаш порано младите не се образувале во толку голем број надвор од своите земји, како што е тоа денес. Во последните ...

Студирај бесплатно во Република Словенија: пет уникатни студиски програми за тие, кои што сакаат необични решенија

Словенечките образовен систем се одликува со прогресивен пристап и желба за постојано усовршување на студиските прогрми. Ако ...

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Пријавете се на курс:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х