Информации за студенти

Брошури за студиски програми

Овде можете да ги преземете фајловите со описите на студиските програми во Словенија во различни области. ...

Словенија: Нова дестинација за мастер студии

Одлуката за запишување на мастер студии може да биде мотивирана од различни фактори: надеж за подобра позиција и поголема ...

Сѐ уште можете да се пријавите на бесплатни студии во Словенија!

Размислувате за студии во странство? Изберете меѓународно признаени студии без школарина и без приемни испити во Словенија, ...

Магистер во аптека: Праксата покажа дека теоријата понекогаш не се применува

Студентите на фармацевтскиот факултет на универзитетот „Комениус“ во Братислава го должат, меѓу другото и нивното практично ...

Бесплатни студии во Словенија – кој тип на студии да се изберат?

При запишувањето на факултет во Словенија многу идни студенти се прашуваат кој факултет да го изберат – приватна или државна ...

Кафетерии со атмосфера во Словенија: по избор на 2ТМ

Кафето не е само пијалак. За многумина од нас една шолја кафе е составен елемент од животниот стил, прилика за пријателски, ...

Зошто да се запишете со помош на професионалци на бесплатни студии во Словенија

Бесплатни студии, без приемни испити, меѓународно признаена диплома, можност за студентска работа и првото работно искуство ...

Интервју со директорот на Вишата стручна школа Блед, маг. Петер Михелчич: Имаме најстара традиција во Словенија и свој школски хотел

За квалитетот на студиските програми, современиот и модерен пристап, отвореноста за студенти од странство, зборуваме со Петер ...

Сите странски студенти можат да одат во Словачка од 21 мај 2020 без карантин

Министерството за надворешни и европски работи на Република Словачка објави нови мерки, донесени од Институтот за јавно ...

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Аплицирајте
за студии
во Словачка!

Политика на заштита на личните податоци

×

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х

Приjавете се на курс соодветен за вас

за словенечки јазик

соодветен за вас

Политика за заштита на личните податоци

X

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:


Политика за заштита на личните податоци

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

Инсталацијата на ова поле за потврда е неопходна за испраќање на пораки!

х